det där med jul och musik.


livet känns lite bättre med julmusik. här sandra bejiers fina lista. funderar att skaffa spotify premium för att kunna ha julmusik med mig över allt. jepp så gött e det med julmusik.

eh.

Okej. vad har hänt senast? Känns som ingenting, fast har ändå ett par bilder att visa..
Har varit och kollat på min lärarers tavlor (unnis bild) och så Tims fantastiska skulptur. asså seriöst, vill ha!
Tryckte lite mönster. Tänkte yeah lite orange, och sabbade sedan allt. gött. Bordet blev fint iaf.
Senast solen var framme </3 miss u, bby.
 Någan galning hade krossat en ruta som gjorde reklamen till dösnygg mosaik. Och så en annan dösnygg reklam<33 åh! Vill med va en sunkig 70tals brud!
Och så var jag på systemet för första gången! köpte bara öl!(eller köpte en cider bara för att det e så jevla gott) och så ölade vi i skolan.
Ylva hade köpte en världsfin mössa i berlin som alla passar i
Hittade jag en klänning som jag inte köpte även fast den var billig och fin. (hadlar ju bara på ebay nu för tiden<3) och så hittade jag skit fint tyg!!!
Så hade vi modellvecka och jag gjorde nästan ingenting alls. Allt jag gjorde blev ju skit liksom.
Pajade ryggen som inte det varmaste badet fixade och var jevligt sur. på allt. Så här glad var jag liksom när jag öppnade mobilen. Var tvungen att ta en bild. Hoppas fortfarande jag får ligga efter den här.
Kulkväll på Kv och Håkan & the cupcakes spelade!
Teo och albin kom! favokillarna!
målar't
laddade ner fet app.
Killen e ju så jävla grym ibland asså. Gör en egen serie liksom. Och så hade vi konsthistora i fredags fast jag ville bara ha fredagfredag och inte ha arkitethistoria. Nu kommer jag inte ens ihåg vad jag gjorde i fredags.
I Lördags var jag och Victor iaf på svartklubb och dansade till kl sex på morgonen.
På söndagen var jag död och bakis som fan. hann va vaken fem timmar innan vi skulle sova igen.
 
 

den materiella lyckan


en pefekt randig tröja med blå ränder och så min efterlängtade håriga jacka! Victor tyckte den såg ut som att någon slaktat cookiemonstret. Tar det som en komplimang?
Så jävla onödigt. men asså de kosta nästan ingenting på ebay så jag köpte dem... och så väskan som jag kännt på en lång tid va på rea. köpte den...
asså dessa örhängerna. vad.jag.har.letat. såg dem i sommras men glömde bort i vilken affär. hittade dem. köpte på direkten. En blandning av barbiesmycke/20tals översittarsmycke/lyxhora. Gillar't. Och så mitt fantastiska paraply. någon stackare glömde kvar den så jag tog hand om den. Fan dyrt paraply. As lyxiga detaljer! ska aldrig mer vara utan paraply. min bejbi nu.

torsdag med seriösa bilder. känns jevligt bra.


idag lånade jag skolans kamera. En kompakt systemkamera åh så söt!
Så länge sedan jag hållt i en riktig kamera så blev helt till mig! Ingen jävla iphone kvalite här inte. 
fina fof<3
Fina Unni med fina gardinen!
victor höll på med konst. Sjukt snygg! Men mycket bättre utan figuren om du frågar mig.
Då varken gustav eller victor har en iphone eller dylikt så samlas de kring min, och spelar quizkampen. 
Själv åt jag thaimat<3
Victor och mitt fin fina paraply
Svängde förbi en galleria och såg väldigt snygg konst.
Sen åkte vi båda hem till mig. Jag sitter här vid bloggen och victor med min mobil, spelar quizkampen.

hur botar man en orkeslös?

Älskade verkligen den här hösten tills den tappade sin färg. Nu är jag fast i höstdepretionen med mitt sämsta liv. Jag gör ingenting. Är bara fast i ett orkeslöst tillstånd. När jag är hemma längtar jag till skolan, och när jag är i skolan längtar jag hem. Har hundratals tavlor i mitt huvud som aldrig kommer ner på duken. Mitt rum är ständigt stökigt, även när jag städat. Fortsätter få fler finnar även fast jag använder alla produkter jag har. Håret är alltid trasligt och slitet och inte fan går jag ner i vikt. Allt är bara hemskt med att bo hemma. Alla bara reser iväg till andra länder och verkar aldrig komma hem(sofie, manus, saknar er!!!). Det enda som skulle vara värre än att vara i ett förhållande just nu skulle nog vara att va singel. Tog desutom bort min facebook igår. Vet inte vad jag känner angående det. Ville bara komma från det hjärndöda, uppdaterauppdaterauppdatera-stadiet. 
Det enda som hjälper mig nu är odd future i hörlurarna påväg till skolan. Men inte kan jag lyssna på den rätta volymen utan att få onda blickar från folk brevid på tåget. Men jag sänker, för jag vet hur fittigt det kan va.
 
Fan vad jag gnäller. 
Har ju trotts allt beställt nya skor, en konstbok och the hives biljetter.
Andra saker som får mig att må bra just nu;
Karl-joels plats! så jävla fin och inspirerande! Mikron i skolan med han där porriga killen och tim<3

mina alla vinster i quizekampen och så killen som alltid kommer och får mig på myshumör. dogge<3
 
nej nu ska jag försöka fånga får på minecraft.

om att prata om någon i dåtid

Det går liksom inte in. Jag fattar det inte. Trodde aldrig att någon som du skulle dö. Även fast du alltid va en olykligsjäl så hade du sådan livsenergi. Fan, du var alltid så underbart vild och galen. Hade alltid så sjukt skoj med dig.
Och även fast det var ett bra tag sedan vi sågs, sedan jag faktiskt hängde med dig på riktigt. Så var du en sådan person som jag hade kunnat träffa om 10år och fortfarande bara ha skit kul tillsammans med. 
F.a.n vad det kommer bli konstigt att inte träffa på dig på någon festival, där du hör hemma som allra bäst. Du kommer med en öl i handen och våran rosa stero i den andra som spelar smk. Kanske att du precis hånglat upp en teletubbie, haft lerkrig eller haft sex på ett biltak. spelar ingen roll du skämdes aldrig och livet lekte. Ingen minns en fegis
Är så himla glad att jag fick lära känna dig. Du var så himla godhjärtad och en så vettig tjej. Tycker lite synd om de som aldrig kommer få ta del av dig. Du va fan grym Hanna.