glad över att va 20 men blev inte så glatt.

De första timmarna av min 20årsdag började med gråt som aldrig riktigt gick över. relationer e sämst ibland</3 Ville mest va inlåst på en toa i 24timmar men det funkar ju inte. Inte när man bor hemma och har bjudit in ens släkt.
Jag lekte kurragömma med tuva och victor, fast tuva vann hela tiden. Fick pengar och blommor av fina föräldrar. Och utav Victor fick jag en hög med pusselbitar och en påse med favogodisarna. 
visade sig att det föreställde mig och tre sengångare. pussel och sengångare är ju bara bäst. Sen så skulle jag ta en bild på min nya tröja men det blev inget bra så den 6e bilden blir på när jag försöker va sensuell i mina brillz. Iaf gött att vara 20! Nu ska jag bli vuxen och börja dricka öl!

superhjätefest!

 

gröna stenar, rävar och orange himmel.

målade stenar till kryptoniter. så att superman håller sig borta från superhjältefesten på fredag! Bara okända superhjältar som e välkommna.
Började på min naken-kille-med-3dglasögon-tavla idag. Och så hade vi genomgång av det vi gjort i textilen och grafiken.
lite av de grejerna jag gjort.
sjukt vackert när hela himlen färgas orange.

bloggar 24/7

Fick ju som sagt min rosa peruk i lördags så hängde ju runt i den ett tag innan jag drog till skolan och tog tag i viktigheter.
färgade gula höstlöv på gult tyg 
asså hösten! asså risk för att låta töntig men asså.. hösten e så jevla vacker! Äta pizza är också vackert! Victor är vacker.
 åkte hem från skolan när det var nattsvart.
hånglade med victor. OBS. bilden är från ett annat tillfälle! Den ser desutom ut som om den e målad?snyggt ju. behövs det kommentarer på den andra bilden? måste nog måla en tavla av honom.
Åkte till skolan på söndag med. tryckte rävar<3
min plats börjar ta en mer persolig(mest stökig) form<3
Idag började jag äntligen på min rebbetavla. känner motivationen och kreativiteten flöda! ovanlig känsla så tänker utnyttja den så mycket som möjligt! funderar på att köpa en vävstol. börja väva mattor? 

bubbel rosa.

Fick precis hem min peruk som jag beställt. Posa i photobooooth! givet. 
Så fränt med peruk. Känner mig underbart plastig. Ska ha den på superhjältekvällen nästa fredag! Så. Nu ska jag sluta löjla mig och istället åka till skolan!

hänger

Denna veckan har vi jobbat i grafiken. Inte min kopp tea. Allt (allt!) där måste man göra på ett speciellt sätt. Hur man tar färg, hur man torkar av borden, hur man river pappret, hur man lägger på färg, vilken handduk man använder, hur man singerar, hur man får fram olika efekter. Jag kan fortsätta men jag tror ni fattar grejen. Kanske läraren som förstört det för mig men kommer iaf ta ett tag innan jag tar mig ann grafiken igen. Gjorde iaf mitt tryck och smet istället in, tillbaka i den trygga textilsalen. 
Älskar verkligen textil just nu! Så kul med mönster och att blanda tekniker. Här ett creepermönster med boroderi detaljer. Asså broderi!<3 Kommer älska livet som pensionär! Och så den här blusen som jag provade. jag behöver. åh.
Ikväll så spenderade jag kvällen med att gå på gratis utomhusbio.+ drack svin go varm choklad (dricker ju inte kaffee?) och lyssnade på snäll musik.
Avstog från att fortsätta kvällen med alkohol och drog istället hem till Floda. Ett ställe där ungdomarna går los med sina mopeder och med att skrika så manligt de kan, och tjerena hittar sin inspiration från de stilsäkra brudarna från jersey shore. home sweethome.

hur man beter sig när man har en webcam.

man kan se asrädd ut.med kanin tänder. dösnyggt. eller vara nöjd med sina öron. och posera med dem.
eller standarden; försöka att se hot ut. lite stelt? eller så kan man ta kort när man nyser. gillar nog mest sånna här bilder. asså där man rör på sig. håller på mycket så här typ.

Var i paris.

 Mina bilder från engångskameran blev inte så bra, och så orkar jag inte scanna in dem så visar lite av Victors 
Här är han; min babe på fransk mark.
Paris underbart hysteriska metro<3 två konstelever blev kvar på perongen första åkturen.
Innegården på hotellet.
Om man inte fattar vad jag gör så ger jag Victor en slängkyss.
Där vi bodde påminde väldrigt mycket om berlin. Det fanns en asmysig bar på gatan där vi bodde. Avslutade nästan varje kväll där. En kväll hade de poetry slam. Sjukt vackert och oförståligt.
hiimla hungrig grupp med människor
jävla turist med engångskamera.
hittade en park där jag kunde röka som ett djur. 
Skulle längts upp. Var ungefär här som Unni blev blottad.
drack öl med helt ok utsikt.
farliga killar på tunnelbanan.
nöjd tjej inne på louvren.
nöjda med att ha köpt macarons (dock på mcdonalds cafet..).
Inne i en känd konstaffär. Skit fin!
Gick längst karnalen hem.
Jag och Victor firade våran månadsdag med att äta thaimat (standard<3) och så gick vi vilse när vi skulle hitta hem. Inte helt fel det utan blev barrunda och vi hittade paris motsvarighet på andra lång! 
 hittade dock tillslut de andra.
det va det. hej.

har är den, min vecka. (obs!! långt inlägg)

denna veckan har vi jobbat med tryck i skolan. vilket är svin kul. Att jobba med datorer och skriva ut bilder är dock mindre roligt. why you not do what I want?
Unni trycker en tröja till sin kille och så mina macaroner till höger! 
Jobbade även med favis skorna som motiv.
Har på mig de finaste förklädet, känner mig som en riktig husmor!
mitt tredje motiv som är den galna-bröst-tjejen. 
Super fint väder som man inte har tid att vara ute i för man vill bara trycka, trycka och trycka. typ.
Spenerade min torsdagskväll precis som göteborgs indie-elit, med att dricka gratis öl.
goa tjejer!
Sen blev det fredag och kv med tre andra konstskolor lyssnade på massa bra föreläsningar hela dagen. asgrymt! Makode Linde bland annat (han som gjorde tårtan ni vet)
en bild från en fredags eftermiddag då jag sitter utanför systemet och väntar på alkohol (obs drack cider i solen med Arnold). Fick se en jättegammal bild som Arnold hade från i början av mitt och victors förhållande. ca 9månader sedan. Så mycket som hänt med oss sen des. Åh så fin kille! Så en liten kärleksförklaring här. Men blir fan bara ännu kärare. 
Och så blev det öl på andra lång en lördagkväll. 

ny köpt


the hives tröja och en mys fröja från paris 2ndhand låda för 1euro.
världens mjukaste tröja, den med från 2ndhand och så kina skor för 2euro<3
bästa skorna med hög platå<3<3<3 och så snyggaste paris brudarna
 

min tid som turist.

Det blev inte mycket hångel eller dans som jag hade räknat med. desto mer konst, sol, vin och promenader med huvudet konstant riktat mot hustaken. Så jävla vackra hus! Har bärt runt på engångskameror så mer bilder kommer. Det här e de bilder jag tagit med mobilen.
älskhatar att flyga. så overkligt att lämna marken och att sväva så långt uppe bland molnen. väldigt overkligt. Och så husen i paris, vill flytta in i vart ända en!
blev promenard i den jättestora kyrkogården som jag inte minns namnet på. vackert hursom! var desutom på ett vackert museeum där man inte fick fota.
var på montmartre och såg hela staden.
hittade karusellen och köpte snygga kort.
Blir mycket turistbilder nu, men vi var på louvren och då måste man la ändå ha med en bild på ingången?
Så jävla stort och så himla mycket konst!
Hittade Albins favo tavla! Och så fanns det trappor som hade kunnat va ur harry potter.
Älskar hästporträttet! Hittade även Mona lisa och ungefär där farsvann min energi för att kämpa mig fram bland alla icke konst intresserade turister.
Javisst, drog till Donken istället!
sista dagen var det dags för modern konst och så hilma mycket snyggt. Gillar egentligen inte alls picasso men denna tavlan fick mig att ge efter.
hittade en underbar video! lova att ni kollar ni med!
modern standard konst.
notre dame, check.
Och så lite cafehäng på det.
Tidigt imorse åkte vi hem över Frankrikes vackra åkermönster och mötte det trista svenska vädret. ganska så jätteskönt faktiskt. uttröttande att vara turist.
Inser nu att jag enbart har bilder på Unni och Victor. Vilket är ganska logiskt för att de var de jag var på upptäcktesfärd med. Men på kvällarna har jag inte tagit iprincip inga bilder så där ligger nog bristen på folk.
Men mer bilder kommer ju som sagt.