dagar

En dag hade jag det fint i solen med arnold. En annan dag vakanade jag av ett super sms, Victor kan mig. Hänge lite med victor och två andra halvnakna killar i solen en dag. Och så en kväll var jag så taggad på att gå ut och dansa till hiphop. Fast glömde mitt leg så fick åka hem igen. tre timmar senare var jag dock lika taggad och fick äntligen dansa.

fina sommar

Har en så fin sommar så har ingen tid för sånt som att blogga. Men gör en kraftansträngning.
I midsommar så satte jag mig i en bil, tillsammans med mina föräldrar och Victor och åkte 97 mil för att komma fram till Umeå tolv timmar senare. Min bror bor där med sin kvinna och har en sommarstuga ute på landet. Där åkte vi vagn efter en traktor med alla i byn och sen åt vi grillat och drack vin nere vid sjön.
Sol alla dagar och fick till och med bada. sommar, bara mår.
***har filmat lite så kommer ett litet klipp***

festligt

Woopidoo. jag har nu fått stå och dansa till willy moon, live. såå fett. såg lite annat bra också och även mycket annat segt. Bra festival fast jag sakna mina glädjespridare till vänner. puss! nästa år ska vi ha det bästa campet en festival skådat!
varken kvalite eller kvantitet men här e de, de fyra bilderna som togs under festivalen;
jag på tåget med massa packning. Victor glad och full brevid en kille som så gött hade däckat. Sen har vi honom, min andra man, Willy moon. fick dock ingen bild på hans öron. deppigt värre. men ni fattar grejen. så stiligt.

IMON ÅKER VI

festival tagga nu! Hultsfred 2012 kommer bli så bra och jag förväntar mig bara mycket dans!!! Hångel!!! Alkohol!!! och bra väder!!! (seriöst, har bara sommarkläder nerpackade..)

ska det va så ska det

Målade smala ögonbryn, konturer kring mina läppar, några extra lager med mascara, två bollar i håret, magtröja, platåskor och så en lila ormskinskjol. kan bara betyda en sak; nittiotalsfest!

helylle

i fredags så gick vi upp tidigt för att åka till secondhand, lagade egen thaimat för att fira våra fem månder och en dag tillsammans, och så gjorde hemmagjorda chips. sen så spendera vi resten av kvällen med att kolla på naturpogram. vuxenpoäng, eller kanske mer pensionärspoäng? mysigt hur som helst.

torsdag

I torsdags tog jag på mig mina finaste skor och köpte mig en plastfisk för att sedan stå i regnet och trängas med massa folk ett tag. Victor tyckte inte detta var underhållande. Han gillar inte folkmassor speciellt mycket.
vädret va jättegött. funkar't bäst på student liksom. men så kom alla studenter utspringade tillslut. Och arnold var så himla glad och vacker. pussar!

picknickfestivalen

picknickfestivalen i mitt hjärta som vanligt, men så många som jag saknade! nästa år lovar vi alla att va där så vi alla kan vara tillsammans!

pastellfärger, champagne, tårtor, rosor, dans och hårda kramar

Min blåhårige kille och jag gick upp tidigare än på länge i fredags och for hem till Julia i hans klass. Slutade ju skolan och då behövs det verkligen en champagnefrukost.
Hon bodde så himla fint i en längenhet med rivningskontrakt och har sådant himla fint hår!
Alla var så otroooligt fina och så härliga att man önskar att man kunde gå ett år till med dem allihopa
i ett ganska så onyktert tillstånd visar jag upp min kattväska, ganska stolt ägare. Och amandas klänning var nog bland de finare klänninagr jag sett.
Väl i skolan blev det tårtkalass med rosa tårtor och ett sista häng i skolan.
Åkte sedan hem en snabbis och bytte upp oss lite. Victor var så stilig så jag vet inte vad.
Skolan hade hyrt lokal på konstepedemin och hade liveband och det blev dans. Sen tog kvällen och natten slut och så smygfotade jag och victor en punkare som däckat och en kostymnisse som äter hamburgare, härlig kontrast tyckte vi.
Vill även tillägga att de felsta av bilderna inte är mina.

4 bilder

hade höga strumpor, victor macha min cykel, åt hot dogs, färga hans hår blått och han lämnade märken så jag skulle komma ihåg honom.