Har så extremt.jävla.tråkigt.

har ny tröja med albins motiv på. mjölk<3
 

sista julfesten

Åh vad jag älskar min skola. Hade en sån himla bra julfest i fredags och jag vill aldrig sluta KV. Först redovisning hela dagen med massa bra grejer från alla. Sen blev det julbord, modevisning, livemusik, svärddansuppvisning, en rektor som sprutade eld och så julklappsutdelning. Sen så drog sig nästan halva Kv bort till röda sten där man kunde dansa och måla, gärna samtidigt.
mina grejer som ni vet att jag har hållt på med och så hugos skulptur.
Världens finaste räkmönster, vill ha ett par räkbyxor!! Och pontus gula bananer.
Missade helt att ta kort under julfesten men på rödasten så var Gustav fin i skägget.

 

 

Nu vet jag vad jag alltid har saknat

Åh jag har hittat en så underbar sida. Så himla knasiga och klockrena kläder. åh. nu måste jag köpa allt. kommer bli väldigt fattig. ganska värt. choies.com.
 

Äter tacos och sover, annars är jag bara i skolan.

Jag och Victor hade fredagsmys swedish style yah. Tacos! och ja, banan är bäst i tacos. Sen på söndagen på väg hem från skolan, så satt jag helt själv i tjugo minuter på alingsås tåget. Ingen förare eller något... Sen kom alla, och jag kunde njuta av deras sälskap.
Vi har ett geni på skolan och så jag, fashionistan. Ser mig själv som KVs Lady gaga.
Asså frigolit </3 jag hatar dig. hamnar över ALLT.
Men efter att spenderat både min lördags och söndags kväll i skolan blev jag klar. Min familj<3.
Sen idag blev jag och min fantastiska Valandansökningsidé förstörda. Tydligen finns det en konstnär som gjort nästan likadana figurer och fyllt ett helt rum med dem(precis det jag tänkte gö!). F.a.n. Måste prata med mikael, han vet vad jag ska göra.
Så här såg jag ut den här trökmåndagen. Åter igen hatar jag att jag inte kan konsthistoria.
 
xoxo

earth whitout "art" is just "eh"

Idag började våran temavecka. Tema; processen. Alla fick börja med att måla på golven. Snabbt och utan att tänka speciellt mycket.
Christoffer löste det där med bekvämhet så himla smart. (Åh skulle nämna en konstnär som målar så, men kommer fan inte ihåg! Här märker vi tydligt ett bristande intresse för namn och speciellt konsthistoria.)(update: det va matisse som målade så när han blev gammal och svag. fick fråga victor...) och Victor va exalterad.
Det blev färgglatt, ganska så charmigt och lite fult. nachochips<3
pontus här asså<3
Tim blev en söt katt!
Asså man blev så jävla trött av att hoppa runt och måla. Här orkar inte victor mer, utan tog rast. Sen skulle man välja en del och göra den i 3d. Någon tog min kanin som jag ville ha (<////3) så fick ta små obehagliga figurer.
Började lite så här. fast ska nog göra de i trä, och ca 15st. typ.
 
 

helg o skola

 
 
Var i fredags på mysig födelsedagsfest. Sen drog vi till riorio. inget kul. varför kan man inte bara ha hemmafester hela tiden?? obs förstabilden e philps!
Så söndag med fikmys med bäste Arnold. jävligt god choklad.(bra sak med vinter!! varm choklad e så mycket godare och mysigare!!) Visar upp mitt nya kattskal<3 bäst. obs första bilden e arnolds!
Hade redovisning utav eget projekt i skolan. 
En glömd apelsin och en trött och sliten tjej. Har inbilat mig att jag har narkolepsi. Symtomen stämmer löjligt bra in på mig. främst trötthet och hallucinationer i samband med insomnande och uppvaknande. Somnar dock inte på jobbiga platser pga att jag bara tycker det är super pinsamt. Vill alltid sova<3 jaja nu skiver jag bara på.
MYS när jag drog igång lite julpyssel. det e ju december<333
Min plats e alltid så jävla stökig. Victor har tecknat mig som en seriefigur. han och serier<3
själv tecknar jag brocolis. blir bättre och bättre
har börjat på lite hemmagjorda klappar. detta ska bli en kudde till mamma/syster.