hey arnold

asså så fin tjej

rullar fram


åt frukost barbent i solen. åkte till stenkullens skatepark. solade. åkte. åt glass och bara mådde. sen åkte vi hem. baka en pizza i två timmar och kollade på tre zombiefilmer.

la torsdag

1. Hade modellmåleri och vår underbara lärare ann hade genomgång. 2. Max är inne i någon jonglerings period då han varje rast står och kastar bollar åt alla håll.
3. det smittar av sig. /notera isacs pose som jag så dåligt fick med på bild. 4. De testades många varianter, den här dubbel jongleringen funkade dock inte speciellt bra.
5. målningar, min är den längst till vänster vilket ni ser blev skitful. började på en ny, men även den blev skitful. skit. 6. genomgång.
7.8. skulle egentligen bara köpa konstmaterial efter skolan men isac fråga om jag ville med och kolla på gitarrer han kanske ska köpa, svårt att säga nej.
9. min personliga favorit gitarr. så fin. 10. sen gick vi runt och leta efter den perfekta skinnjackan till isac, viktigt fullfölja rockimagen ni vet. (skoj) för övrigt finns den inte, den perfekta skinnjackan. Sen tillbaks till skolan för mer måleri.

min tisdag

Vaknade upp hos victor efter att vi kvällen innan varit på bio sent in på natten. Tog oss själva en sovmorgon och han skämde bort mig med frukost på sängen. Så himla fin dag, varm i hela kroppen.

teo teodor

kostade på mig en fika med fina teodor. satt flera timmar och bara prata om allt, behöver mer sånt här.

första vårdagen

så oerhört fint väder igår. försökte ta vara på det genom att ha picknick vid sjön. dock iskallt, men tanken var fin.

självporträtt

måndag vilket alla vet innebär teckning, porträtt även denna gång.
gjorde en snabb ilustration på mig själv; dålig hållning, risigt hår och stora kinder. (delar ju med mig för det e ju så jag rullar nu för tiden)

fun, fun, think about fun

1.i fredags var jag som sagt på fest. matchade ljusrosa nagellack med ljusrosa pike, och så lite blommor i håret på det. 2.asså så fin. dör.
3.indiefest där man fick röka inne. victor e jevligt svår indiekille asså. 4. fartfylld kille.
6.5.snygga personer
7.dimmig kväll men så sjuktbra va 8.morgonen därpå fick jag frukost på sängen. lyx

fredag, at last

tog mig en liten sovmorgon, så värt. hade måleri vilket gick skit idag. satt mest och kolla på när isac måla. oerhört intressant då det händer mycket med hans tavlor under en dag. även sjukt rolig kille, han fick mig att gråta av skratt. underbart.
ikväll ska jag iväg på två fester, var av den ena nog kommer bli as.najs. tagga. victor har taggat hela dagen, hela veckan.

vaddådå?

känner att ni måste börja tröttna på alla mina skolbilder men här är e de igen;
så fina killar

små bilder och småtext

vaknade upp brevid en fin kille och hade redovisning på skulpturen, gjort en hundmobil. gick i sönder precis efter dock.
pontus med sin rörliga skulptur och charmiga max.
max e otroligt duktig på att göra musik så han satt och dj'a på sin ipad medan isac gjorde diverse passande ljudefekter och spex-lollo.
Jennis redovisning med videos på cirkusbjörnar och soffhäng med pontus
hade kroki, teckade rumpor. åkte sen hem till arnold. latjo tjej.

rockade blommor idag


hänt

albin bjöd mig på bio en tisdagskväll, bra grejer. kan ju inte bli fel.
köpte nya byxor och tshirt, sjukttråkigt men så jevla behövligt asså
var på skatetävling i chillskate. drog med mig albin och arnold.
killen jag gillar så himla mycket var så sjukt bra och åkte helt superb och vann allting. (stolt.tjej.eller.något.typ(har blivit så himla gay nu för tiden nämligen<3))

firade det hela med alkohol.