första dagen- check

tänk jag har en ny klass. tror att det här kommer bli så himla bra. dock har jag nog aldrig känt mig så blyg. vad säger man? hur pratar man?
hoppas på att det ska gå bättre imon. annars får ja la bli den här mystiska tysta tjejen som aldrig säger något. har ju alltid velat va mystisk men aldrig riktigt lyckas. är det här min chans? hehe ne
men åh jag gillar allt även fast det e förvirrande. så..nu är det bara att hoppas på att den här skolan får fart på min kreativitet.

ty

Har spenderat dagen med att kolla på löjligt många klipp med tyler hehe, har även taggat och peppat för skolan imon (idag :sss) måste sova nu nu nu

drop the attitude

her e jag idag va va.

albatros


mer analogt; picknickfestivalen förra året

förra året innan alla andra bekanta kom höll jag, klara, ebba, julia och sanna till under träden, i skuggan.
julia hade fin besök från kalmar
jag och klara
Som vanligt till picknickfestivalen hade vi bakat cupcakes, en fin tradition vi skapat.

ångest

sitter hemma med ångest över det faktum att jag inte var och röjde till the hives igår.

go kväll

hemkommen från en väldigt trevlig utekväll på Hennriksberg då fina rebecca skulle firas. men natten är ung så sitter nu i min nya tröja och bjuder på photobooth bilder.

mest av allt vill jag bara ha skorna att dansa runt i

right now


ord

Såg The Cove på tv och den fick mig att vilja rädda alla delfiner från allt obehagligt vi människor utsätter dem för. Men det går ju inte riktigt. Tycker det är så himla sorgligt att vi nu för tiden bara sitter hemma framför våra datorskärmar och har massa åsikter men aldrig tar tag i saker och faktiskt försöker göra en förändring. Annat var det på 70talet! Nåväl, skrev iaf precis upp mig på greenpeace, alltid något.

saknar min badassAnna

Inte långt kvar tills min kära vän e hemma i svergie igen. Lämnade in en fotorulle idag och därpå fanns bilder från över ett år sedan. Vi rullade då fram igenom göteborg och det var då vi upptäckte franks energiedryck som vi sedan des kärt har älskat. good times.

låt kreativiteten komma!

Har under dagen hållt på med något himlans kul, gjort om vårat tv-rum till en något ateljé liknande. Tänker hålla till där om nätterna och försöka få ut något kreativt.

åh jag vet inte vad jag gör men det gör inte så mycket

Det här med photo booth e så himla roligt. Den fungerar liksom som en spegel här i mitt rum. desutom är det skoj att kolla tillbaka på alla gånger man har poserat framför datorn. I nya frisyrer, i nya kläder, när man är sliten och utan smink, som howlin pelle och som leia, i jobbigt hår, i bra hår, i glada och ledsna stunder. typ så.