Under ytan

Hela förra veckan var jättestressig. För i lördags så var det nämligen vi på Tkf som skulle ha fest. Varje dag efter skolan så gjorde vi dekorationer och fixade klart våra kostymer. Temat för festen var under ytan och jag var en brännmanet! Detta är ungefär den enda bilden på min kostym för jag glömde helt bort mig själv... Förutom den stora hatten till manet så avände jag min hudfärgadde kroppstrumpa med massa knotter på som jag gjorde till mitt kropp och volym projekt.
Efter att ha fixat med inredningen hela fredagen och ah nästan hela lördagen så var det äntligen dax att få dansa!

Blir alldeles lycklig över hur fint det var!
Kate och Leo var så klart med och tittade ut över havet. Och finaste var när klockan slog tolv och Emilia och Johanna stog på bardisken och mimade till my heart will go on och alla bara sjöng med och dansade tryckare. 

Och så hade vi fiskedamm

Och ett mys-korallrum med uv ljus där man kunde simma lugnt
Och så när man var full och dum kunde de modigaste gnuggistattuera sig. Jag skaffade mig en tribal tatuering på halsen.
och på undervåningen vid toaletterna så var det helvetet.
Billy hade gjort den finaste sjöhästen! Asså älska estetiska utbildningar! folk är så himla ambitiösa och kreativa att jag nästan får en tår i ögat!

Bendick hade tillexempel gjort en svampbob kostym som va helt fantastisk! Och han var helt fantastisk på att dansa på bardisken med tanke på hur lite han kunde röra sig och se.
Och den här mannen hade kedjor om benen så han hoppade runt jämfota hela kvällen.
Vid sex så kände jag att det var dags att segla hem till min säng och lämna de sista tappra själarna till sin dans. Och senare på söndagen väntade minst sex timmar utav intensiv städning men asså åh vilken bra kväll det var<33

vem försöker jag lura? älskar ju internet!

okej fölå't, försöker väga upp min bitterhet med toalettbilder från två olika dagar med två olika tröjor. Selfies e ju alltid bäst speciellt med konstverk till tröjor. och herre, har ju även fått ett fint smycke i näsan!