En Fredag


Manisk och duktig kille vava

Tim i sin fruktansvärt stiliga mustasch!

Jag och gustaf höll på med viktigheter på golvet. 

Nämligen att teckna på gamla målningar vi gjort och inte tyckt om. Ni ser ju att vi verkligen lyckades lyfta upp målningen. Vi är alltid seriösa han och jag.

Anton kom när skolan va slut och skulle måla tunnlar.

Själv håller jag till mina ljusa tavlor.
När jag gick förbi grundskolan påväg till spårvagnen hitta jag denna kärleksförklaringen. så fint. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

Jag undrar lite över hur upplägget på Kv är, är det väldigt uppstyrt som jag får intrycket av eller inte? Har ni mycket lektioner i teckning, kroki osv?

Funderar nämligen på att söka dit så skulle vara nice att få veta lite mer :)

Svar: ÅH vad kul!
Asså går man grundutbildningen, kg på KV så är det väldigt uppstyrt med olika lektioner varje dag tex teckning på måndag, skulptur på tisdag, kroki och formlära på onsdagar, måleri torsdag och fredag med tillval. Och den första terminen är det väldigt mycket att man lär sig olika tekniker medan andra terminen är mer fritt. KV handlar mycket om att hitta sin egen stil. Jag gick kg förra året och det gav så otroligt mycket. Nu går jag färg och form fördjupning med egen ateljeplats<3 och det är väldigt mycket friare och vi jobbar med ett projekt eller tema några veckor. För att gå fof så krävs det liksom att man ska klara av att jobba självständigt och av egen drivkraft och då hjälper det att ha gått någon annan grundläggande utbildning innan. men asså ja KV e fin fint så sök! skadar ju aldrig liksom bara att tacka nej om du ångrar dig! men det gör du inte! Och ett plus till KV är att man kan vara där och jobba när som helst, hela tiden. Och människorna är så bra, aldrig tråkigt eller jobbigt att gå på KV.
Hahah åh vad jag säljer in det här nu. Men fråga om det e något mer du tänker på!
kram va!
dendrofobi.blogg.se

2013-04-27 @ 11:57:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback