festival tankarna

Har så blandade känslor för Emmaboda. Mådde inte alls bra de första dagarna, musiken va skitdålig, för lite pengar för att va full hela dagarna, var alltid äldst bland alla man prata med och iår ville jag egentligen bara ha alla mina guldkorn till det perfekta campingen, men det gick inte vägen, trotts att man pratat om det i ett halv år och jag fick istället höra från en "ny bekant" att jag inte alls är festlig utan bara tråkig... man bah MEN TACK fan vad kul å höra. Du känner inte ens mig??!? Vem e du ens?
Men asså fan vad kul jag hade de sista kvällarna. Hade så himla bra brudar i campet bredvid som va så himla sköna och underbara. Var iväg på så himla många äventyr och det är då, där bland tältpinnar, bland nya människor med någon konstig häxblandning och med neonfärg överallt som man verkligen inte kan annat än älska festival. Ja, jag älskar festival, men tror fan det va sista året för mig. Nu vet jag inte vad jag ska ha och se fram till varje år, men det löser sig.
  ✞ RIP 2009-2013  

OBS! bilder kommer men är för fattig för att framkalla min engångskamera..

 

Kommentarer
Postat av: Paulina

Alltså AS som kallar DIG OM NÅGON för tråkig! (????) du är så festlig så jag vet inte vad, superparty! Så bry dug inte om det, jag har vart på festival led dig och det var asfett ich AMAZEBALLZ och det kan ingen ändra på! Puss på daj hjärtat! Xx

2013-08-07 @ 05:34:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback