koppar


 
 
 

blandade bilder från Dals långed.

Började året med terminsrapport. så jävla läskigt men jag överlevde.


Vi hade kroki en hel vecka där jag och Elin inte hade någon motivation alls så vi målade oss vackra med kol istället.
Har gossiga kompisar.

Gick på föreläsning och fick värsta lyxbuffé och man bah instaaagram#foodporn. nä.
En kväll - den 20nde januari var vi hemma hos Pauli och gjorde musik. Början på något stort. Kommer refererea till den här dagen i framtiden som dagen då det började.
Hade teatime, då vi ibland träffas för att dricka tea och prata om skapande, konstnärer, utställningar m.m, och dessa stjärnor kom i teahattar!
hade måleri, färglära en vecka och jag dog tråkhetsdöden när vi skulle sitta och bara göra massa färgcirklar. Man bah har ju gått konst skola?? Men fick tillslut göra fula porträtt. Och bah har jag ens gått konstskola?? Men var ganska skönt att äntligen få hålla i en pensel igen eftersom jag inte hade gjort det på över ett halv år<3 fult men kult!
Broderat detaljer på bersålöv som jag senare sydde till ett datafodral
Elin fyllde år och vi överraskade henne med mat och tårta och hel lägenheten vart fylld med kakor och folk.
Hittade två favisar på golvet

Det här var så fantastiskt för det här var en vanlig syn den veckan när snön låg så himla tjockt. Att sitta en vanlig onsdag och plötsligt se något i ögonvrån -jag tror jag precis såg Alexander hoppa över bron och ner för trapporna? Så himla glad att han hoppade över bron en gång till så vi fick det på bild. Alexander, en liten man med tjockt skägg och som älskar bra disskutioner, testade på skolans alla backar. Vilket är ganska många eftersom att hela skolan ligger i en backe. Han var också sugen på att testa på att hoppa ner från taken men vaktmästaren hade tydigen förbjudit honom och sagt att han minsann inte ville se skidspår uppe på taken.
Ungefär det här är lycka i Dals långed, att få tag på en bil så man åka ifrån stenebybubblan ett tag.
Shoppade loss på systemet. Jävligt nöjda.
Och det här var nog den roligaste kvällen på länge, hade förfest och fyllde hela lägenheten med folk och sen när vi shottat vodka, minttu och slängt i oss allt annat och fixat ansiktsfärg så gick vi och åkte vaxduk ner för snöbacken vid skolan. Så jävla kul! Och när vi var blöta och kalla gick vi och dansade på puben tills klockan blev fem och vi bestämde oss för att vi skulle ut och åka igen. 
Gick på vernissage och Paulina hittade ett spöke.

Oerhört stor dag då jag äntligen sydde byxor av ett gamalt tyg. Så jävla nöjd! Men mer om det en annan gång!
Jag och mina selifebrudar!<3
Förra helgen hade jag som sagt sleepover hemma hos mig och en fantastisk pankaksfrukost. Slutade med sockerpankakor för mig.
 
 


Tjejerna fixade en soffa<33
Har vävkurs nu i tre veckor vilket betyder att vi är tillbaka i stickhuset, skönt att ha stickmaskinerna nära när man inte orkar väva.
Stickis är våran klass favis hus. Här mår vi som kungar!
Gillar inte alls vävstolar men åh bildväv e så fantastiskt. Om det blir bra lovar jag att visa bild!
Håller annars på med en eklövströja när jag får tid över. kommer bli fab.

on Wednesdays we wear black

 
 
 
 
 
 
 
 åt en macka och var inspirerad av Wednesday Addams.
 
 
 
 
 
 

Alla hjätansdagsleepover

 
 
 
 
 


Jag har det så himla bra som har en hel hög med vänner som e så jävla fina! Det var alla hjärtansdag och vi alla tryckte in oss i min lägenhet med så många madrasser som det gick, gjorde vårrullar, lyssnade på 90tals musik, mossade jellina, sprang i väg till puben för att dansa av oss en timme, kollade på skräckfilm och hade djupa diskussioner om Sean banan och efter bara några timmars sömn så gick vi upp och gjorde fyxfrulle med pankakor och glass och allt annat gott. Sen så var vi några som sprang iväg för att kolla på ett hus som vi ska flytta till. Sen gick vi hem till mig igen för att ha second breakfast. 
Möö har så mycket att berätta hela tiden men allt låter så himla lökigt förlåt! men mitt liv e ganska så jävla bra och det typ grymt men man låter för himla dum när man ska blogga om det.