Don't make me cry

Det som är bra nu när man bor ute i ett litet samhälle är att man inte köper så mycket. Dessto sämre är det att jag bara älskar att internetshoppa. Skooja, älskar deeet!! väntar redan på ett par paket<3
Klickade hem denna. Hur fin? Hänger upp den på väggen tills sommaren kommer igen.

fabrik, alkohol och paddling

 Första Lördagen här i Dals långed så åkte jag, Agusta, Paulina och Alexis på utflykt med skolan.
Det första stället vi besökte var det gamla pappersbruket, där gamla Stenebyelver har åter fått liv i den gamla fabriken. Här finns ateljer,verkstäder,utstållningshallar,odlingar och café. Det bästa är att delar av fabriken fortfarande är övergiven. Asså gamla maskiner och stora rum som är precis som det var när fabriken stängdes. Ååååh älskar verkligen övergivna platser och blir verkligen exalterad av sånt här. Efter som vi var ganska många nu så kunde vi inte gå överallt men om man vill så kan man få gå runt i en liten grupp och upptäcka ännu mer. Ska lätt göra det någon gång.
 
 
I de övergivna delen av fabriken hade någon gjort en installation.
Och i den här salen så hade de haft opera denna sommarn, fatta vad mäktigt!
 
 De fanns även utställningar att titta på.
 
 Paulina med sina shorts som hon tryckt och sytt själv. Vilken kvinna
 Alexis som e utbytesstudent från kanada skrev en hälsning, från Kanada
 Denna installationen var så jävla mäktig. Orkar och kan nog inte förklara i ord, MEN om någon vill se så har jag filmat så kan lägga upp eller något, jävligt snyggt måste jag säga iaf.
 
Alexis och Paulina
Och Agusta
 
 All mat och alla grönsaker odlade de sjävla eller köpt in från närligande bonde. 
Efter att ha förundrats av hur vackert landet kan va så blev det förfest hos Ema. Hon har en galet fin tegelvägg i sin lägga.Sen gick vi till puben, asså vilken grej. Så himla bra ställe, varje lördag med olika teman där alla dansar, hur man vill, hela natten.
Alexis, Ema och Agusta
Elin och jag!
Sen spelade jag och Agusta dart och jävlar vad grym jag var. Vodka och dart är tdligen en givande kombo för mig.
Agusta ägde dock på biljard.
Dagenefter gick vi hit
För att bakispaddla. Idyll.
Och så avslutar jag med en bild på Paulinas granne bara för att han va så himla söt och gosig.
 
 

hej från mig och min lägenhet

 Okej nu har jag varit frånvarande ett tag. Vet liksom inte vart jag ska börja, har ju flyttat från kära Göteborg och upp i skogen. Börjat ny klass och bara älskar livet. Jag trivs så jävla bra. Kom ju in på HDK i Steneby, textil,kläder,formgivning och min klass e så himla bra!!! Alla e så jävla goa här borta i Dals Långed! Och det tar exakt 3 min och 23 sec för mig att gå till mitt klassrum från min lägenhet. så jÄävla skönt! Har ganska så många bilder som jag vill visa men det kommer. Börjar nu med att visa er min lägenhet som äntligen känns hemtrevlig efter att jag bott här i en månad och två dagar. Enjoy fina ni!
I denna källarvåning bor jag! Lyx med egen ingång även fast jag nog kommer bli insnöad till vintern.

Hoppar över hallen och toaletten för det är inget kul.Köpte soffa och fåtölj på blocket för 300 och de är bara lite söndriga.

Odlar kryddor och egentligen är det lite för sent på året men 3 av 4 växer på ändå. mina barn<3Soffbord som jag hittade i Paulinas lada som är fylld med massa övergivna möbler. så värt.
Har äntligen tagit upp min musik, så gött.


 


Hur fantastisk är inte dessa? de växer desutom precis brevid huset!!!

Blev att jag tog med den här jättetavlan upp. Funkade jättebra på den tråkiga träväggen. Ska även fixa en massa tyg och hänga upp så man kan dela av rummet. Kommer bli mysigt som fan.
 Assååå denna sängen, fick upp den nu i söndags och asså det är på rikitgt svårt att gå op på morgarna nu. <3<3<3


Pappa och min farbror sitter uppe på väggen.

och mamma finns också på skrivbordet, så bejbig. Hon får avsluta detta inlägg. Amen.