Nu åker jag till Emmaboda och känner ungefär så här:

(asså super-mega-peppen2000)
Lets do this!!!
 
 

fruit timez


min 10poängare och jag tog bussen in till da town igår
Sen åt vi massa frukt.
the end.

albatross

I onsdags var jag med albatrossAlbin
Satte oss på ett berg med jordgubbar, vitlöksbröd, cider/öl och ciggisar = vinnande kombo.
Bytte berg mot gräs och åt goa baguetter innan vi gick på bio. The great gatsby, som vi var tvungna att skratta åt när vi gick ut ur biosalongen, för den va så himla dålig. Men så himla bra dag ändå, behövde verkligen det.

vad som hänt

 
Förutom att typ ha bara göttat mig i solen så har jag köpt så jävla mycket fint det senaste. typ jeansjackan och byxorna tillexempel och så typ 8 andra byxor 2 klänningar och allt har typ kostat 250kr. Tänker att jag köper kläder istället för att lägga pengar på alkohol.
Va på bio med albin och såg så The grat Gatsby. så. himla. dålig. Smästa klippningen och hela filmen var greenscreen och äckligt datagjord. Hetsig var den med. sååå... tummen ner för den.
Och asså det jobbigaste och käppaste som har tagit upp all min tankeverksamhet de senaste.
(dramatisk och jobbig paus)
Kommer troligtvis inte komma in på textil-kläder-formgivning på steneby, och det hela är så jävla töntigt och konstigt, fattar det typ inte. Kom ju in och allting va jättebra och livet härligt, skulle bara tacka ja på antagning.se. Så när jag ska gå in och göra det så står det att jag e fucking struken. Panikmeljar rekton på skolan och till antagning. Svaret jag får är "Du kan max bli antagen till 45hp. Eftersom du blev antagen till ditt andrahands val, som du har prioriterat högre än denna utbildning och eftersom båda tillsammans korsar den gränsen, så kan du inte bli antagen till denna kurs." ??
Jag har asså kommit in på skolan och det är där jag vill gå men antagning.se tycker inte jag ska börja för att jag i maj inte prioriterade denna utbildningen högre upp på listan. Herregud spontansökte ju bara 15 utbildningar och visste fan ingenting om steneby, klart fan den hamnar långt ner??
Rekton fick svaret att jag kunde skriva ett brev och förklara varför jag prioriterade kurserna som jag gjorde, och att "Therese bör tänka över om hon vill tacka ja till det som hon är antagen till så länge." och de menade iprincip att jag inte kommer att komma in. Jag har skrivet ett brev och hoppas nu på att de ska se hur dumt det är och att de ska låta mig börja.
Jag hatar de så himla mycket. Förstår inte. I början var jag bara ledsen, nu är jag bara så jävla sur.
Och jag vet inte hur jag ska göra. Har nämligen kommit in på en ettårig kurs på steneby med, men vet inte om jag vill gå. Det kommer kännas så surt. Vill gå tre år inte ett.
antagning.se, jag hatar er. lägg er inte i min framtid tack.

Havet

I söndags försvann jag ut till havet med mina föräldrar . Har spenderat alla mina sommrar på havet när jag va liten och asså fan vad jag älskar havet. 


Sen möte jag upp victor och han ville som vanligt skejta så vi drog till skejtparken.
Själv satt jag brevid och tryckte blommor, kände mig oerhört tjejig och töntig. Hade känts bättre om det va tvärtom. men men What to do? Cuz I do love flowers

thug life

 
 
Sedan midsommar så har jag inte träffat någon förutom familjen, Victor och vart en snabb sväng om ett kalas för att äta god mat<3<3 Asså så jäävla skönt att bara sitta hemma, måla, pyssla och ba' må. Har alltid älskat att va för mig själv. Men nu får det räcka, återgår till det sociala livet igen. Så om någon vill gå på auktion eller bakluckeloppis med mig så får ni hojta för jag behöver sällskap. Kan även tänka mig öl häng i solen eller långa strandpromenader i månljuset.
Har för övrigt nya favis byxor. Baseball byxor och superduper sköna, rea och allt<33
 

bakisdag i solen

Idag vaknade jag och victor bakis. Satte oss uppe på berget i slottis, vid älgarna och ekorrarna och åt pizza i solen. Himla bra bakisdag!

cirkusvagn

 
 
Pappa håller på att bygga ett hus, så förra sommaren fick jag i uppdrag att måla om deras gråa tråkiga jobbvagn där de dricker all sitt kaffe i. Blev ju fan aldrig klart, då det skulle regna varje dag i princip. Men så idag, efter två tidiga morgnar så blev den klar. Tackar gudarna för det, hade inte kunnat gå upp kl 5.30 någon mer dag.
Inte det bästa jag gjort, och om jag skulle gjort om det idag så skulle det sett helt annorlunda men hej, kul grej ändå.
 
 

festival

 
emmaboda
 
Om man hade så mycket pengar att man inte riktigt brydde sig om ens kläder blev förstörda utan bara levde efter att va fab, så hade jag lätt haft detta på en festival medan jag snubblar runt över alla tält.  I år blir det bara Emmaboda. Varför ska Emmaboda vara så sent på sommaren? Vill hoppa runt i lera nu nu nu.